Сітка затіняюча

Сітка затіняюча

Поради агро експертів

5 хв. 748

 (0)    0

Затіняюча сітка - це найкраще, що зараз є на ринку для захисту молодих рослин від впливу прямих сонячних променів . Сіті, що затіняють, використовуються як у теплицях, так і на відкритих ділянках сільськогосподарських насаджень. Такі сітки відрізняються пропускною здатністю світла, кольором та розмірами. Відсоток затемнення – це найважливіший показник такої сітки. Тому при виборі важливо враховувати місце, де буде розміщена сітка, цілі її розміщення та площа об'єкта, який потрібно захистити від сонця. В інтернет-магазині «Помідорка» ви зможете купити якісні сітки, що затіняють, надійних європейських виробників за доступними цінами.

Технічні характеристики сіток
Матеріал: HDPE;
t° експлуатації: від- 95 до +160;
Термін служби сітки 4 - 6 років.

Особливості сіток, що затіняють

Сітка для захисту від сонця корисна тим, що пропускає лише певний відсоток сонячного світла. Завдяки цьому промені не можуть безпосередньо впливати на рослини. Того світла, що пропускає сітка, достатньо для нормального росту та розвитку рослин, при цьому вони не пересихатимуть і псуються від надмірної дії тепла та ультрафіолетових променів. Також перевага сітки полягає в її плетінні – навіть при максимальному відсотку затінення, дощова вода проходитиме крізь полотно та зволожуватиме грунт.

З настанням спекотних літніх днів, коли палюче сонце не закривається хмарами, без такої сітки не обійдеться жодна теплиця. Нею замінюють плівку, що вкриває – так сонце не пошкоджуватиме рослини, а всередину надходитиме достатньо повітря, вологи та світла.

Де можна використовувати затінюючу сітку в господарстві?

Сітка для захисту від сонця може похвалитися універсальністю, а також простотою та практичністю в експлуатації. Її можна використовувати не лише на городі та в теплицях, але також споруджувати навіси у зонах відпочинку, на дитячих майданчиках, на автостоянках, а також закривати вольєри птахів та тварин.

Затіняюча сітка в овочівництві

Сітка для затінення однаково ефективно використовується для захисту городів як на відкритому, так і на закритому ґрунтах. Щоб ефективно захистити овочеві культури від сонця на відкритому ґрунті, достатньо буде сітки з відсотком затінення від 35% до 50%. Таке полотно буде добре відображати надлишкове тепло і не давати прямим сонячним променям потрапляти на пагони та плоди. Для використання в теплицях знадобиться щільніша сітка з відсотком затінення від 70% до 80%, а в південних степових регіонах і зовсім 90%.

Кольори сіток, що затіняють

  • Червона – прискорює цвітіння, сприяє збільшенню кількості зібраного врожаю, захищає рослини від хвороб, допомагає посилити зростання плодів, завдяки чому збільшується їхня маса та розмір;
  • Синьо-зелена – підтримує відмінний мікроклімат для росту та розвитку рослин, запобігає утворенню плісняви, захищає від ультрафіолетових променів, прискорює період вегетації, що дозволяє зібрати врожай швидше та у великих обсягах;
  • Сіра – добре захищає від заморозків, збільшує кількість пагонів рослин, прискорює їх зростання.

Купити якісну сітку, що затіняє європейського виробництва ви вже зараз можете в інтернет-магазин «Помідорка». В асортименті ви знайдете сітки з різним відсотком затінення, а також різних кольорів, що допоможе вам підібрати оптимальний варіант для власного саду та городу. На вас чекають доступні вигідні ціни, великий вибір товарів, а також оперативна доставка замовлень по всій Україні.

 

 (0)    0

Останні пости в блозі

Просмотреть все посты

Ваш комментарий успешно отправлен. Спасибо за комментарий!
Оставить комментарий
Каптча
Комментарии Facebook